Política

Felip Puig creu que el PSC ha negociat amb el PSOE un finançament a la baixa per Catalunya

Finançament

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, creu que el PSC ha negociat amb el PSOE un model de finançament per a Catalunya a la baixa. "D'aquí el secretisme de les trobades entre el govern i l'executiu espanyol", ha dit.

Puig ha explicat que el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, fa trampa quan diu que CiU no respon a les propostes d'unitat del govern i ha assegurat que tenen un document de CiU sobre la taula des de l'1 de setembre i encara no els han dit res.

Segons Puig el conseller Castells i el PSC volen que la resta de partits acceptin el model que proposa el PSOE i "des de CiU creiem que cal canviar el model i anar cap a una cistella d'impostos", ha dit.

El secretari general adjunt de CDC, en el programa Els Matins de TV3, ha dit que "ens agradaria molt poder votar els pressupostos generals de l'Estat perquè aixó voldria dir un bon finançament per a Catalunya i un paquet de mesures per lluitar contra la crisi". Puig s'ha mostrat escèptic en aquest punt i ha assegurat que "els socialistes no estan preparats per gestionar la crisi".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.