Política

Moren 88 persones en estavellar-se un avió a Sibèria

Un avió de la companyia russa Aeroflot s'ha estavellat aquesta matinada quan sobrevolava una zona deshabitada pròxima a la ciutat de Perm, als Urals siberians. En l'accident han mort els 88 ocupants de l'aparell, 83 passatgers i 5 membres de la tripulació. Tot apunta que la causa de l'accident ha estat un incendi en una de les turbines quan començava a preparar-se per aterrar a l'aeroport de Perm des d'una altura de 1.800 metres.

Els equips de rescat ja han recuperat les dues caixes negres de l'avió, que era un Boeing-737-500 de la companyia russa Aeroflot que cobria el trajecte entre Moscou i Perm. El president rus, Dmitri Medvédev, ja ha ordenat la creació d'una comissió governamental encapçalada pel ministre de Transport, Igor Levitin, que es dirigirà aquest matí a Perm per iniciar la investigació sobre les causes de l'accident.

Aquest accident és la major catàstrofe aèria russa des del 23 d'agost del 2006, quan un avió Tu-154 de la companyia Púkovo, que realitzava vols entre les ciutats d'Anapa i Sant Petersburg, es va estavellar molt a prop de la ciutat ucraïnesa de Donetsk quan intentava evitar una tempesta. També hi van morir tots els ocupants, 160 passatgers i 10 tripulants. 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.