Política

Jordi Guillot deixarà la secretaria general d'ICV durant l'assemblea d'aquest cap de setmana

Política

El secretari general d'ICV, Jordi Guillot, ha anunciat que deixarà aquest càrrec durant l'assemblea d'aquest cap de setmana. En declaracions al programa L'Oracle de Catalunya Ràdio, Guillot creu que "és el moment de la renovació" i aposta pel "relleu generacional", tot i que espera seguir formant part de la direcció del partit.

ICV celebrarà aquest cap de setmana l'assemblea nacional en què s'ha d'escollir la nova executiva de la formació ecosocialista.

"Jo crec i espero que seré dirigent d'ICV, però també estic convençut que no seré secretari general", ha afirmat Guillot, que pensa que cal renovar els òrgans de govern del partit. "Juntament amb en Saura hi ha hagut tot un equip que hem anat dirigint aquest partit durant molts anys, i ara el que convé és col·locar les peces perquè en el pròxim congrés hi hagi el relleu del president, el relleu generacional que toca. Aquí ara toca gent nova, més que vella o jove, toca gent nova", ha afegit.

D'altra banda, Guillot ha assenyalat que és partidari que les grans decisions del partit, com entrar o sortir del govern, se sotmetin a una "consulta interna" entre la militància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.