Política

Aguirre: "Vaig perdre les espardenyes, vaig sortir descalça i vaig trepitjar diversos bassals de sang"

Món

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que ha sortit il·lesa d'un tiroteig a l'hotel Oberoi de Bombai, on era de viatge oficial, ha assegurat que no va ser conscient dels incidents fins que el personal de l'hotel la va empènyer per treure-lade les instal·lacions, juntament amb altres membres de la seva delegació, moment en  què va perdre una espardenya i es va quedar descalça i va trepitjar "diversos bassals" de sang que omplien els passadissos.

Acabada d'arribar de Bombai, amb bona cara i de bon humor, la cap de l'executiu madrileny ha afirmat que la part de la delegació madrilenya que encara és al país es troba bé i que deu persones estan refugiades a la casa del cònsol i dues en un hotel.

Aguirre ha arribat a les 11.18 hores d'aquest dijous a la Puerta del Sol, seu de la presidència autonòmica, acompanyada pel seu marit i els seus fills, i ha estat rebuda amb aplaudiments i mostres d'afecte pels seus companys de govern i de partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.