Política

Un cotxe bomba causa 8 morts i 40 ferits a Pakistan

Eleccions a Pakistan

L'explosió, que ha causat diverses destrosses al punt de control policial i a una desena de cotxes que hi eren a la zona, marca la jornada electoral d'avui al Pakistan. El país ha escollit avui a el vidu de Benazir Bhutto, Asif Ali Zardari, com a nou president després de la dimissió de Pervez Musharraf.

Almenys 8 persones han mort avui i prop de 40 més han quedat ferides per l'explosió d'un cotxe bomba contra un lloc de vigilància policial situat als afores de Peshawar, al nord del Pakistan. El primer ministre del Pakistan, Yusuf Razá Guilani, ha condemnat l'atac.

Peshawar ja va ser objectiu d'un atac similar el passat 12 d'agost, quan almenys 14 guardes de seguretat van morir als afores de la ciutat. Les darreres setmanes s'han enregistrat atemptats a diferents punts del país, reivindicats per grups talibans locals que reclamen l'aturada de les operacions militars al nord est del Pakistan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.