Política

Pujol diu a Griñán que no utilitzi el seu nom

Política

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va lamentar ahir que el vicepresident de la Junta d’Andalusia i conseller d’Economia, el socialista José Antonio Griñán, utilitzés aquesta setmana en una entrevista a l’AVUI el seu nom per comparar-lo amb els actuals dirigents del tripartit. “Trobo a faltar al tripartit una persona del coneixement i la vàlua de Jordi Pujol”, va apuntar el conseller andalús a l’inici de l’entrevista.

Arran d’aquesta intervenció, Pujol, en un article d’opinió a La Vanguardia, va assegurar que Griñán havia fet una “utilització poc elegant” del seu nom amb l’objectiu principal, segons l’expresident, de llançar “un dard enverinat contra [Antoni] Castells i contra el president Montilla” i a través d’això “contra la fortalesa de la posició negociadora catalana”.

“En tot cas, el que pot semblar un elogi cap a la meva persona no crec que sigui sincer i no l’agraeixi”, va concloure.
Pujol també va animar el conseller d’Economia del govern català a “resistir la pressió” que hi ha a Madrid per posar traves a la negociació del nou model de finançament i va subratllar la importància del front comú constituït pel govern i CiU la setmana passada. L’expresident va recordar que, quan ell governava, això no ho va tenir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.