Política

Rajoy està disposat a rebre Nebrera tal com ho faria amb un militant de base

Política

El president del PP, Mariano Rajoy, ha comprovat durant els últims mesos que l’estratègia de no fer soroll, la d’anar fent i anar marxant, li ha anat molt bé per fer front als que volien acabar amb ell. Per tant, no és estrany que ara vulgui aplicar la mateixa recepta per calmar els ànims al PP de Catalunya.

Rajoy creu, o vol creure, que al PP català s’ha triat una presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, i d’aquesta manera s’ha posat fil a l’agulla per obrir una nova etapa. I la millor manera de desactivar l’oposició de la candidata al Parlament Montserrat Nebrera és no donar-li importància. És per això que, si Nebrera té tant d’interès a entrevistar-se amb ell, Rajoy la rebrà i punt. Però la rebrà tal com ho faria amb “un militant de base, un president regional i qualsevol persona que vulgui parlar amb mi”, va apuntar ahir el líder dels populars.

En aquesta línia, el president del PP, que va comparèixer ahir davant els mitjans després d’haver-se reunit amb el comitè executiu –la primera trobada que feia aquest òrgan després del congrés de València– va demanar als populars catalans que mirin endavant. Un objectiu que, segons assegura, està convençut que es pot aconseguir perquè la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, “connecta” amb la militància. De fet, segons Rajoy, el que va palpar al conclave català va ser un “bon ambient”.

Debat identitari, també
Tal com ja va fer a la reunió que hi va haver abans del congrés de València en què es va anul·lar la candidatura del diputat Juan Costa, l’eurodiputat Aleix Vidal-Quadras va posar ahir la nota crítica quan va recomanar a Rajoy que no només se centri en el debat econòmic a l’hora de fer oposició, és a dir, que no oblidi i faci més cas del debat identitari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.