Política

Jordi Eduardo retira la candidatura a la Federació d'ERC a Barcelona i demana el vot en blanc

Debat intern a ERC

Jordi Eduardo, un dels quatre candidats a presidir la Federació Regional de Barcelona Ciutat, ha anunciat aquesta tarda la retirada de la seva candidatura alhora que ha demanat "el vot en blanc" per a les eleccions, que se celebraran aquest divendres, 11 d'octubre.

"Em retiro i demano el vot en blanc", ha assegurat Eduardo, que considera que aquesta opció "és la més coherent" amb una campanya en què ha demanat "unitat per superar la dinàmica de sectors". "Això no ha estat possible", ha afirmat l'excandidat, que demana ara que la militància "enviï un missatge per superar aquests sectors".

"Jo no vull crear un nou sector, i per això demano el vot en blanc", ha continuat Jordi Eduardo, que al llarg de la campanya ha insistit en la "superació dels sectors" com a nucli del seu ideari. "Ja vaig dir que en aquesta Federació s'hi havien de presentar només dues candidatures, una de continuista i una altra de reformista, per comptes de fer una repetició del congrés de juny", ha insistit Eduardo, que es mostra confiat que el vot en blanc serveixi d'aglutinador "dels militants que no s'identifiquen amb els sectors".

Després d'aquesta retirada, els aspirants a presidir la Federació Regional de Barcelona Ciutat queden reduïts a tres: Xavier Florensa, Ruth Carandell i Oriol Amorós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.