Política

Mariano Rajoy acudirà per primera vegada a la recepció de la Generalitat amb motiu de la Diada

Política

El líder del PP, Mariano Rajoy, podria acudir el pròxim dia 23 d'abril a la recepció oficial que el president de la Generalitat, José Montilla, ofereix al Palau de Pedralbes en motiu de la Diada, segons fonts del partit. Si no hi ha canvis d'última hora, el president dels populars hi anirà per primera vegada en una setmana marcada per la reunió que Montilla ha de mantenir dimarts amb el vicepresident tercer i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, per avançar en el finançament autonòmic. Montilla és a Madrid, per assistir a un acte presidit pel rei i anar a una entrevista televisiva.

En la roda de premsa posterior a la reunió de la direcció del partit, la secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, no ha volgut confirmar la presència de Rajoy a la cita, però sí que ha apuntat que el líder dels populars estarà a Barcelona aquest dijous com ho fa aproximadament un cop al mes. La seva presència a la capital catalana, segons De Cospedal, s'emmarca en la "normalitat" i en la voluntat de la seva formació d'intensificar la presència dels líders del partit a Catalunya.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.