Política

Rajoy veu Zapatero com a "part important del problema" de la crisi i s'atribueix la mesura per retallar la despesa

El president del PP, Mariano Rajoy, ha carregat durament aquest dimarts contra el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i ha assegurat que el govern espanyol "és part important del problema" de la situació econòmica que es viu a l'Estat.

Rajoy ha celebrat la reducció de la despesa corrent en 1.500 milions d'euros, que ha anunciat Zapatero. Tot i això, ha lamentat que el cap de l'executiu espanyol no ho fes abans quan el PP va presentar al debat del pressupost una esmena en la qual reclamava una reducció de la despesa corrent en 1.500 milions d'euros i que el PSOE, ha criticat Rajoy, hi va votar en contra.

Durant la seva intervenció al Congrés dels Diputats, ha preguntat a Zapatero "qui és ara l'apocalíptic i el catastrofista" en matèria econòmica. "Fins on ha d'arribar el nombre de parats per canviar la seva política?", ha preguntat.

En aquest context, ha acusat Zapatero de mentir als espanyols. "Té por a la veritat i primer la va amagar per motius electorals i va afirmar que els pròxims quatre anys serien de creixement sostingut i que es proposava aconseguir la plena ocupació", ha dit.

Rajoy ha recordat que el PP porta més d'un any oferint una col·laboració a Zapatero "que no ha volgut acceptar". "Li ofereixo mesures i propostes", ha afegit. En aquest sentit, ha dit que el president espanyol pot fer dues coses: "Mantenir la seva actitud arrogant o rectificat la seva política".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.