Política

Dimiteix el president de la comissió d'investigació sobre l'espionatge al PP

El diputat popular Benjamín Martín Vasco ha dimitit com a president de la comissió d'investigació del cas d'espionatge al PP. Ho ha fet voluntàriament perquè se l'ha vinculat a la presumpta trama de corrupció que ha esquitxat el partit.

Martín Vasco ha explicat que ha dimitit perquè s'ha querellat contra Isabel Jordán, ja que l'ha acusat d'haver rebut diners a canvi de silenciar aquesta trama. El parlamentari no vol que els treballs de la comissió es vegin "perjudicats per aquest procediment" penal.

La setmana passada, Martín Vasco va denunciar a la policia una trucada telefònica d'un desconegut que li deia: "Si no vols acabar com el teu amic Francisco Correa, has de portar 50.000 euros aquesta tarda a un bar de la Casa de Campo".

Correa és el principal imputat de la trama que investiga Garzón. La substituta del dimissionari serà Rosa Posada, expresidenta de l'Assemblea de Madrid.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.