Política

Obama i Brown vaticinen "un acord global" malgrat les diferències entre països

Cimera G-20

El primer ministre britànic, Gordon Brown, i el president dels Estats Units, Barack Obama, han transmès un "missatge de confiança" malgrat la duresa de la crisi que afecta l'economia internacional, i s'han mostrat convençuts que la cimera del G-20 que dijous se celebra a Londres acabarà amb un "acord global", tot i les diferències que encara separen els països.

En aquest sentit, davant de les imputacions que fan culpables els Estats Units d'haver originat la crisi, Obama ha reconegut que el seu país va errar en la regulació, però també ha dit que la resta de la comunitat internacional tampoc tenia els sistemes adequats per supervisar un model financer de tal magnitud.

Tant el mandatari nord-americà com el britànic han declarat que se superarà la situació actual si la comunitat internacional actua "coordinada". "Totes les accions que estem prenent estan dissenyades perquè la gent agafi confiança en el futur", ha declarat.

Una posició compartida per Barack Obama, el qual ha proclamat: "Tot i els problemes, ens en sortirem, sortirem d'aquests temps difícils", ja que "totes les crisis tenen el seu final".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.