Política

El PSC valora que Zapatero hagi destacat el lideratge de Catalunya en la negociació del finançament

El portaveu adjunt del PSC al Congrés, Daniel Fernández, ha destacat aquest divendres el paper de Catalunya, que ha liderat el canvi del sistema de finançament autonòmic. Fernández ha valorat positivament el reconeixement explícit per part del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "al paper de Catalunya en el procés de negociació del nou model de finançament de les comunitats autònomes".

Pel portaveu adjunt dels socialistes catalans les declaracions del president del govern espanyol confirmen que la reunió de dissabte passat entre Zapatero i Montilla ha suposat "un impuls rellevant i determinant de cara a aconseguir un nou model de finançament que satisfaci les demandes i necessitats de Catalunya".

Fernández també ha destacat que Zapatero s'hagi mostrat receptiu a incloure el cost addicional al que han de fer front les autonomies amb llengua pròpia.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.