Política

Aznar reuneix el seu primer govern en un acte de suport a Mayor Oreja

L'excap de l'Executiu José María Aznar i l'actual president del PP, Mariano Rajoy, han presidit avui una nova "foto de família" amb els membres que van conformar el primer gabinet popular després de la victòria electoral del 1996

L'excap de l'Executiu José María Aznar i l'actual president del PP, Mariano Rajoy, han presidit avui una nova "foto de família" amb els membres que van conformar el primer gabinet popular després de la victòria electoral del 1996, en un acte de suport al candidat del PP a les eleccions al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja.

Aquest dinar, que s'ha fet en un hotel de Madrid, ha estat organitzat per Aznar i ha comptat amb l'assistència de tots els vicepresidents i ministres del seu primer equip ministerial, excepte la difunta Loyola de Palacio i l'exministre de Treball Javier Arenas, que avui està a la sessió d'investidura de José Antonio Griñán com a president de la Junta d'Andalusia.

El primer en arribar ha estat l'exministre de Foment Rafael Arias Salgado. Després, Mayor Oreja, que ha expressat de manera reiterada la seva "satisfacció" per aquesta trobada entre "bons amics". El president del PP, Mariano Rajoy, ha estat l'últim en presentar-se perquè venia del Congrés de debatre amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, sobre l'última remodelació de l'executiu i el futur de les pensions.

Així, avui s'ha reunit també l'exvicepresident del govern espanyol Francisco Álvarez-Cascos, l'exministre d'Economia i el director de l'FMI, Rodrigo Rato, Eduardo Serra (Defensa), Abel Matutes (Exteriors), Esperanza Aguirre (Educació i Cultura) Rafael Arias Salgado (Foment), José Manuel Romay Beccaria (Sanitat), Margarita Mariscal de Gante (Justícia), Josep Piqué (Indústria) i Isabel Tocino (Medi Ambient).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.