Política

L'exblaugrana Lilian Thuram va rebutjar una oferta de Sarkozy per ser ministre de la Diversitat

Política

L'exfutbolista francès Lilian Thuram, de 37 anys, va rebutjar el desembre passat l'oferta del president francès, Nicolas Sarkozy, d'unir-se a l'executiu per convertir-se en ministre de la Diversitat, segons revela en una entrevista publicada pel diari Le Monde.

Thuram, nascut a l'illa francesa de Guadalupe i retirat des de fa sis mesos per problemes cardíacs, explica que es va reunir amb Sarkozy i amb el secretari general de l'Eliseu, Claude Guéant, amb qui va tenir una llarga conversa però que, per raons evidents, va haver de rebutjar la proposta.

L'exfutbolista va declinar l'oferta de Sarkozy "perquè la política és una cosa molt noble però que no permet el més o menys". "S'han d'aprendre les coses. Això és el què faig en aquests moments reunint-me amb gent de diversos horitzons. Pot ser que algun dia..." ha afegit.

El campió del món i d'Europa amb França presideix la Fundació Educació Contra el Racisme i és membre de l'Alt Consell de la Integració des de l'any 2002. Segons la seva opinió, França ha avançat sobre la qüestió del racisme, però encara queda feina per fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.