Política

Rajoy defensa les fotos de Sáenz de Santamaría i el vestit de Chacón

El president del PP, Mariano Rajoy, ha elogiat les fotografies que publica el diari El mundo de la portaveu parlamentària del seu partit, Soraya Sáenz de Santamaría, i ha reconegut que el PP no hauria d'haver criticat les ministres del primer govern de Zapatero que van sortir en un reportatge de la revista Vogue l'agost del 2004. A més, ha aprofitat per lamentar la polèmica creada pel vestit de Carme Chacón.

En una entrevista a la cadena Ser, Rajoy ha qualificat les fotos de Sáenz de Santamaría de "molt maques" i ha assegurat que als polítics se'ls ha de jutjar per la seva "activitat política" i no per la forma en què surten en una foto.

En aquest sentit, el líder del PP ha assegurat que a l'Estat "s'ha avançat molt en tolerància i respecte als altres, però no de forma suficient". "Ens queda molt per recórrer", ha emfatitzat Rajoy, que ha aprofitat l'ocasió per lamentar la polèmica sorgida arrel del vestit que la ministra de Defensa, Carme Chacón, va portar durant la celebració de la Pasqua militar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.