Política

El PSC celebra el fitxatge de Guardans i considera que la seva experiència "no es podia perdre"

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha celebrat aquest dilluns que el fins ara eurodiputat de CiU Ignasi Guardans assumeixi la direcció de l'Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, que depèn del ministeri de Cultura, i ha assegurat que la seva experiència "no es podia perdre".

En un comunicat, Iceta assegura que està convençut que Guardans farà  "una molt bona feina per al cinema espanyol i català, i encara té molt a aportar al servei públic”. Per aquest motiu valora "molt positivament" el seu nomenament.

Iceta ha celebrat el fet que la nova ministra de Cultura “hagi tingut en compte la trajectòria i el perfil de Guardans”, de qui ha destacat “el seu coneixement del sector”. “Estem molt satisfets perquè Guardans destaca per una experiència, capacitat i vocació de servei públic que no es podien perdre”, ha remarcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.