Política

El PP reclama una proposta "per escrit i amb xifres exactes"

La líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat aquest dilluns que el govern espanyol presenti "sense més retards" una proposta de model de finançament "per escrit i amb xifres exactes", i ha advertit que el seu partit rebutjarà "nous globus sonda o promeses que se les endú el vent".

Camacho ha assegurat que el PPC "està cansat que el president Zapatero enganyi Catalunya" i per això ha reclamat "un compromís per escrit, concret i amb una xifra exacta de recursos, calculada sobre la base de l'increment de la població".

En aquest sentit, la presidenta del PPC ha explicat que aquest últim criteri, el de l'augment de la població, "ha de prevaler i ser prioritari" a altres variables. Camacho ha explicat que els populars segueixen disposats "a donar suport al president de la Generalitat, José Montilla", en la seva reivindicació d'un sistema de finançament més just per a Catalunya, però demanen "resultats i que el govern català no es conformi només amb bones paraules o amb fotos a la sortida de La Moncloa".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.