Política

L'accident d'un avió comercial en un barri de Buffalo causa la mort dels 48 passatgers i d'un veí

Estats Units

Un avió comercial procedent de Newark (New Jersey), amb número de vol 3407, s'ha estavellat contra un suburbi de la ciutat de Buffalo, al nord de l'Estat de Nova York. A l'aparell hi viatjaven 48 persones. Els mitjans nord-americans informen que cap d'ells ha sobreviscut i que a més hauria mort un veí del barri.

Les imatges que ofereix la cadena de televisió CNN mostren un gran incendi en aquest barri residencial de Clearance, situat a tan sols deu quilòmetres de l'aeroport de Buffalo.

Alguns testimonis expliquen que diverses persones han estat traslladades a un hospital proper. L'avió havia sortit de l'aeroport de Newark, a Nova Jersey, i havia d'aterrar precisament en aquest aeroport de Buffalo. De fet, era a uns deu quilòmetres de l'aeroport de Buffalo, al barri de Clarence, quan ha topat contra una casa i ha provocat una gran bola de foc.

L'avió, de l'aerolínia de baix cost Colgan Air, amb 48 persones a bord –44 passatgers i 4 membres de la tripulació– ha impactat directament contra una casa.

Una persona més, veí del barri, també ha mort a conseqüencia de l'accident. Dues persones que no viatjaven a l'aparell han estat traslladades d'urgència a l'hospital. Al lloc dels fets hi ha una multitud d'equips de bombers i altres serveis d'emergències, treballant per apagar el gran incendi que ha originat l'impacte.

Els bombers i la policia han evacuat una dotzena de cases de la zona per por que el combustible de l'avió provoqui noves explosions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.