Política

Feijóo es compromet a governar "per a tothom"

El candidat del PP a la presidència de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, ha agraït la confiança dels gallecs, després de guanyar les eleccions per majoria absoluta.

El líder popular ha comparegut davant dels periodistes a la seu del partit a Compostel·la, on s'ha compromès a "treballar per una Galícia pròspera i oberta". Feijóo ha demanat a la societat que treballin "junts per tirar endavant el país". "S'ha de regenerar la vida democràtica gallega i fer front a la crisi econòmica", ha dit.

Touriño
Per la seva banda, el candidat del PSdG, Emilio Pérez Touriño, ha admès la seva derrota en una compareixença davant dels mitjans de comunicació després de saber-se el resultat del 90% dels vots escrutats: 39 diputats per al PP, 24 per al PSdg i 12 per al BNG.

Touriño ha felicitat els populars i ha dit que "la democràcia consisteix a guanyar i a perdre".

Touriño ha assegurat que el PSdG "pren nota del resultat" i seguirà servint Galícia "amb més intensitat i més ganes que mai", tot i que lamenta no poder encapçalar un "govern de progrés i canvi".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.