Política

Els alcaldes del PSC donen suport al Govern en una negociació del finançament "intensa"

Finançament

El secretari de Política Municipal del PSC, Jordi Hereu, ha presidit aquest dissabte el Consell de petits municipis del PSC, que ha agrupat els alcaldes i portaveus municipals de les poblacions més petites de 5.000 habitants. Hereu ha refermat la importància d'assolir un "millor" model de finançament català ja que, segons ha dit, "un bon finançament per a Catalunya és un bon finançament per al municipalisme". L'alcalde de Barcelona ha reiterat el suport dels representants del municipalisme socialista al Govern en aquest procés de negociació. Hereu, que no ha volgut confirmar ni desmentir una possible reunió entre Govern i Estat aquest cap de setmana, sí ha dit que s'està treballant amb "intensitat".

Així, Hereu ha evitat confirmar una possible reunió entre els presidents de l'Estat i el Govern, José Luís Rodríguez Zapatero i José Montilla, que diferents veus apuntaven com a possible a finals de setmana, després que el mateix ministre d'Economia, Pedro Solbes, assegurés que aquest cap de setmana era un bon moment per arribar a una entesa.

Hereu sí ha assegurat en relació amb la negociació del nou model de finançament català que el Govern està treballant "intensament" i que es mostren "confiats" que es pugui finalment aconseguir "aquest gran objectiu", segons ha dit. Un "compromís" que s'ha de complir, segons ha insistit l'alcalde de Barcelona. Per a assolir aquesta fita cal, segons Hereu, treballar "amb intensitat" i també amb "tranquil·litat".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.