Política

Laporta assessorarà el govern en el seu nou pla de política exterior

El president del F.C.Barcelona, Joan Laporta, col·laborarà amb la Generalitat de Catalunya en la creació del full de ruta que marcarà les línies estratègiques de la política exterior del govern català i que es presentarà la pròxima tardor.

En declaracions a Catalunya Informació, la viceconsellera d'Afers Estrangers, Rosa Clavell, ha afirmat que el govern "vol implicar a molts actors de diferents posicions polítiques i diferents àmbits" perquè el pla "tingui continuïtat i no serveixi només per a aquesta legislatura".

"No teníem unes línies estratègiques, sí de govern però potser no de tota la societat de Catalunya sobre què és el que havíem de fer en política exterior. I el que estem fent és treballar per aglutinar l'àmbit acadèmic, l'àmbit de la societat civil i l'àmbit del govern perquè tots junts puguem treballar en unes línies estratègiques que indiquin cap a on volem anar i com volem posicionar Catalunya a l'exterior", ha detallat Clavell.

Amb l'objectiu d'incorporar les propostes de la societat civil, el pla comptarà amb diversos representants d'institucions catalanes, com l'exconselller de CiU Andreu Mas-Colell, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, el director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Josep Ramoneda, o el president de BioCat, Miquel Balcells, a part del ja esmentat Joan Laporta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.