Política

El PSC entén la dimissió de Bermejo i celebra el nomenament de Caamaño

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que el seu partit entén i respecta la dimissió del ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, i ha celebrat el nomenament per a aquesta responsabilitat de Francisco Caamaño, en què veu a un valedor de l'"Espanya plural".

En declaracions als periodistes, el dirigent socialista ha afirmat que Bermejo ha pres una "decisió personal" que és "comprensible" i que els socialistes catalans "entenen i respecten".

Sobre Caamaño, que fins ara era secretari d'Estat de Relacions amb les Corts i que va negociar amb els partits catalans el nou Estatut, ha comentat que és una persona "coneguda" i "ben valorada" pel PSC. "La figura del nou ministre és una persona vista de manera molt positiva pel PSC i amb una visió de l'Espanya plural molt present", ha dit Zaragoza, que ha conclòs que es tracta d'una "bona notícia".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.