Política

Rajoy qualifica de "dimissió obligada" la renúncia de Bermejo

El president del PP, Mariano Rajoy, ha qualificat de "molt bona notícia" i de "dimissió obligada" la renúncia del ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, després de recordar que el seu partit polític ho demanava des de feia "dies". "En democràcia els governants han d'observar uns comportaments que el ministre dimitit no observa", ha afegit.

Rajoy ha destacat que la prioritat en aquest moment és "garantir la imparcialitat dels jutges, dotar de més mitjans la Justícia" i que s'emprenguin reformes que afectin precisament a aquest àmbit.

En el marc de la campanya electoral gallega, el líder popular havia reclamat novament aquest dilluns en un acte celebrat a les 10.40 hores a Baralla (Lugo) la dimissió de Fernández Bermejo, dues hores i 20 minuts abans que aquest comuniqués la seva renúncia en roda de premsa.

Sobre el nou titular de Justícia, el gallec Francisco Caamaño Domínguez, el líder del PP ha manifestat, en declaracions als mitjans de comunicació, que "tant de bo ho faci millor que el senyor Bermejo perquè seria bo per a ell i, sobretot, per a Espanya".

"Tant de bo tingui sort. És impossible fer-ho pitjor que Bermejo", ha recalcat Mariano Rajoy. A més, ha culpabilitzat de la situació a l'Administració de Justícia al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, perquè no hi ha destinat "ni un sol euro". Ha insistit que a Justícia hi fa falta més personal i més mitjans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.