Política

Batalla de vídeos en la precampanya gallega

"L'imperi està molt preocupat pel que està passant a la província galaica. Hi ha un individu que només fa que dir que Galícia mereix un estatut de nació. Volem el cap d'aquest individu". Amb aquesta proclama feta en un circ, un soldat romà inicia la recerca i captura del líder nacionalista gallec Anxo Quintana, cap de llista del Bloc Nacionalista Gallec (BNG) per a les eleccions de l'1 de març. Com a resposta, el mateix Quintana s'aixeca entre el públic anunciant "jo sóc Anxo Quintana", però immediatament, tots els assistents, un per per un, es van aixecant afirmant el mateix. Missatge final: "Quan es tracta de defensar aquest país, tots som Anxo Quintana".

És el vídeo de precampanya llançat pel BNG. Però ha estat qüestió d'hores que els sortís una rèplica, paròdica, humorística i crítica, a la xarxa. Al You Tube ja es troba el contravídeo, que reprodueix un fragment del filmet de propaganda i on s'hi han introduït rètols per satiritzar els motius reals, d'amor al poder, que mouen Quintana: hi surt l'inevitable cotxe oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.