Política

Concurs de vídeo sobre Europa i viatge a Brussel·les

eleccions europees

PER LLEGIR LES BASES DEL CONCURS, CLIQUEU AQUÍ

La Unió Europea vol saber com la veuen els seus ciutadans. Per això la representació de la Comissió Europea a Barcelona ha decidit preguntar-los l'opinió directament, i els demana que s'expressin amb vídeos que poden enregistrar ells mateixos amb càmeres domèstiques. Es tracta d'un concurs: es titula Com es veu la teva Europa? i té premi, un viatge a Brussel·les per a dues persones i la participació al programa Plató Obert de TVE a Catalunya.

Els millors, a l'AVUI.cat
El termini per lliurar els treballs és el 25 de maig, i les filmacions han de durar un màxim de tres minuts. Han de tractar sobre la idea d'Europa, la Unió Europea, les seves polítiques o les seves institucions. Els organitzadors del concurs tenen la voluntat i l'objectiu de copsar l'opinió, sobretot, dels joves: per això han triat un concurs en el suport vídeo i que es canalitzarà a través de l'AVUI.cat i la web de la representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Un jurat visionarà tots els vídeos que es rebin, en tindrà en compte la creativitat i l'originalitat en l'anàlisi de la temàtica europea i decidirà el guanyador. Els resultats del concurs es faran públics durant el mes de juny. Els millors vídeos es veuran a l'AVUI.cat i a la web de la representació europea.

Els representants de la Comissió Europea a Barcelona han decidit convocar aquest concurs ara per encarar les pròximes eleccions a l'Eurocambra, que se celebren entre el 4 i el 7 de juny a tot el territori de la Unió Europea (UE). En aquestes dates, 375 milions d'europeus estan convocats a les urnes per triar els 736 que formaran el Parlament Europeu els propers cinc anys.

PER LLEGIR LES BASES DEL CONCURS, CLIQUEU AQUÍ

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

ERC reclama mesures per assegurar un major retorn social del turisme

girona
política

Llum verd a la tramitació exprés de la reforma del reglament del Parlament

barcelona
política

L’estratègia d’ERC s’ha decidit els darrers anys sense Junqueras

barcelona
política

Abstenció de la Generalitat en menors immigrants a repartir

madrid
opinió

Kosova desemmascara el ‘Sánchez style’

Diputat de Junts al Congrés
Josep Maria Viladomat
Cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sarrià de Ter (ERC)

“A Sarrià de Baix li cal tenir activitat o un centre de dia”

Sarrià de Ter
MEDITERRANI

Xipre, una partició enquistada

Barcelona
Estat espanyol

Vox dona per trencats els pactes amb el PP pel repartiment de migrants

Barcelona
ESTAT FRANCÈS

Macron no rellevarà Attal fins que no s'asseguri la governabilitat

BARCELONA