Política

Sánchez-Camacho es fon amb Obama

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, associa la seva imatge a la del president dels EUA, Barack Obama, en una campanya contra la crisi econòmica amb la qual el PPC pretén simbolitzar a Catalunya "la il·lusió i la confiança" que representa el dirigent nord-americà.

Sánchez-Camacho ha donat a conèixer aquest divendres la campanya publicitària, que es difondrà per internet, amb un vídeo, i a través de falques radiofòniques, amb l'encartament de 200.000 tríptics publicitaris en diversos diaris i mitjançant diversos actes públics.

En els anuncis que es podran veure a partir d'aquest dissabte en el web www.100solucions.cat, Sánchez-Camacho dobla amb la seva veu, en català i en castellà, unes imatges d'Obama en què aquest assegura, entre d'altres coses, que l'economia està "greument debilitada com a conseqüència de la cobdícia i la irresponsabilitat d'alguns".

A continuació, Sánchez-Camacho conclou: "El nostre país també necessita solucions, per això el PPC presenta 100 mesures contra la crisi, perquè Catalunya també té dret a la il·lusió".

La dirigent popular ha aclarit que encara que el president dels EUA es refereix en el seu discurs a l'economia del seu país, el PPC ha usat el seu missatge perquè Obama és "un símbol d'esperança, il·lusió i capacitat de lideratge", i que aquells valors són el que "necessiten els catalans" en l'actual conjuntura econòmica.

Ha precisat que el PPC no intenta assumir "cap tipus de posició política" en usar la imatge d'Obama en la campanya, i ha subratllat que el PPC pretén erigir-se en "alternativa" de govern i "liderar" l'oposició a Catalunya.

"Ell va traslladar un missatge d'il·lusió i confiança, i és el que vol traslladar el PPC, perquè creiem que fent la política adequada sortirem de la crisi", ha sentenciat la presidenta del PP català, que ha ofert al president català, José Montilla, "consens" per sortir de la crisi.

Durant la presentació de la campanya únicament s'ha donat a conèixer una part del seu contingut, perquè demà el PPC explicarà en un acte les 100 mesures que planteja contra la crisi.

En els encartaments publicitaris de la campanya es pot veure la cara de Sánchez-Camacho i la d'Obama, les dues acompanyades de la paraula "il·lusió".

"El que no entenen els cínics és que el terreny que trepitgen ha canviat i que els arguments polítics estèrils que ens han consumit durant massa temps ja no serveixen. La pregunta que ens fem avui no és si el nostre govern és massa gran o petit, sinó si funciona", diu una de les cites d'Obama elegides pel PPC.

De la seva banda, la cara de Sánchez-Camacho apareix juntament amb la següent sentència: "Perquè Catalunya també té dret a la il·lusió".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Trump escull el populista conservador Vance com a candidat a vicepresident

barcelona
política

Comín no podrà assistir al ple de constitució de l’Eurocambra

barcelona
judicial

Serret i Simó recusen Marchena i quatre magistrats més per manca d’imparcialitat

barcelona
estats units

El cap de Seguretat Nacional admet un “error” en la protecció a Trump

barcelona
estats units

Una jutgessa desestima el cas contra Trump per tenir documents classificats a casa

barcelona
Àfrica occidental

El Parlament de Gàmbia rebutja legalitzar la mutilació genital femenina

Barcelona
Política

Aixequen l’ordre de detenció a Gallardo però el fiscal eleva el cas al TC perquè no el veu amnistiable

barcelona
política

Rovira nega cap “estructura paral·lela” i defensa les campanyes d’activisme d’ERC

barcelona
política

ERC abandonarà la negociació amb el PSC si no hi ha un acord a final de mes

barcelona