Política

Camps cedeix i cessa Ricardo Costa dels seus càrrecs

El president valencià acata finalment la decisió de Rajoy. Rafael Maluenda és el nou portaveu del PP a les Corts valencianes i César Augusto Asencio el nou secretari general del PP valencià

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha acatat finalment la decisió de Mariano Rajoy de cessar temporalment dels seus càrrecs Ricardo Costa. La decisió arriba després que aquest dimarts fes marxa enrere en la seva decisió de destituir Costa i, contra tot pronòstic, ratifiqués en els seus càrrecs Costa. L'enfrontament amb el PP de Madrid, però, ha durat només unes hores. Uns moments abans que s'iniciés el ple al Parlament valencià, el grup parlamentari del PP s'ha reunit amb la presència del mateix Camps i Costa i han decidit nomenar un nou portaveu.

Ricardo Costa ha estat substituït per Rafael Maluenda com a portaveu del PP a les Corts valencianes. Moments després i a través d'un comunicat, Camps ha anunciat la designació del vicesecretari de Política Autonòmica i Local, César Augusto Asencio, per fer les funcions de secretari general del PP valencià.

D'aquesta manera, s'ha ratificat la decisió anunciada aquest dimarts a la nit per la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, que Costa ja no era secretari general del PP al País Valencià ni portaveu a les Corts.

Després d'aquestes afirmacions, ratificades en un comunicat a la web oficial del PP, el PP valencià va emetre un comunicat en què assegurava que el comitè executiu valencià mantenia Costa com a secretari general i portaveu parlamentari. Finalment s'ha imposat la tesi defensada per la direcció nacional dels populars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.