Política

Camacho destaca la línia ascent en increment de vot i de percentatge del PP

Assumeix  la "part de responsabilitat" de la baixa participació i assegura que l'objectiu immediat dels populars catalans és augmentar la presència a Barcelona i l'àrea metropolitana

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha sortit aquest dilluns al migdia davant els mitjans de comunicació per fer una valoració de les eleccions europees. Camacho s'ha felicitat pels resultats obtinguts aquest diumenge assegurant que els populars catalans segueixen la seva "línia ascendent en increment de vot i de percentatge" des de les europees del 1999.

Camacho també s'ha referit a la baixa participació d'aquests comicis assegurant que el PP ha reflexionat sobre la seva part de "responsabilitat" en aquest aspecte. La presidenta popular considera que potser els partits polítics han de ser "més directes" en el seu discurs per traslladar els seus objectius als ciutadans i intentar evitar els  "enfrontaments partidistes".

Camacho ha assegurat que així com CiU ha "recuperat" el vot perdut en les últimes eleccions europees, les del 2004, el PP "segueix en el seu lloc" des del 1999, en què va obtenir el 16,9% dels vots, percentatge que va créixer fins al 17,44% l'any 2004, i en més del 18% en aquest 2009.

Per Camacho, un cop analitzades les dades, l'objectiu immediat del PP és "aconseguir incrementar el percentatge de vots". Per aquest motiu, la líder popular a Catalunya ha assegurat que intensificaran el seu treball "a Barcelona i a la seva àrea metropolitana", que és on hi ha més votants socialistes. També ha apostat per treballar i incrementar la presència del PP en els municipis amb més de 20.000 habitants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Una jutgessa desestima el cas contra Trump per tenir documents classificats a casa

barcelona
Àfrica occidental

El Parlament de Gàmbia rebutja legalitzar la mutilació genital femenina

Barcelona
Política

Aixequen l’ordre de detenció a Gallardo però el fiscal eleva el cas al TC perquè no el veu amnistiable

barcelona
política

Rovira nega cap “estructura paral·lela” i defensa les campanyes d’activisme d’ERC

barcelona
política

ERC abandonarà la negociació amb el PSC si no hi ha un acord a final de mes

barcelona
Estat espanyol

Barrabés diu que es va reunir amb Begoña Gómez i Pedro Sánchez a la Moncloa

Barcelona
política

La consellera Natàlia Mas predica a Madrid que el finançament singular no perjudica ningú

madrid
judicial

Interior ha rebut 21 peticions en un mes per al retorn de multes

barcelona
política

Arrenca el judici als vuit veïns del Raval encausats per escridassar Vox el setembre de 2020

Barcelona