Política

La fiscalia demana l'arxiu del cas del cens de Cabanes

Reconeix que s'observen irregularitats però argumenta que no queda acreditada la “conducta dolosa” del funcionariat

El portaveu d'Iniciativa a Cabanes, Carles Mulet, ha difós hui un escrit de la fiscalia de Castelló en què aquesta demana l'arxiu del cas del suposat cens inflat de Cabanes per part del PP. La fiscal del cas, María Díaz, afirma que són obvies les irregularitats en l'empadronament de Cabanes però assegura que no queda acreditada “conducta dolosa” comesa per funcionari públic.

Iniciativa, que va denunciar el suposat cens irregular en Cabanes al detectar desenes d'empadronaments en casa de l'alcalde del PP, de familiars d'aquest i de càrrecs del PP local poc abans de les eleccions municipals de 2007, ha mostrat el seu descontent amb l'actitud de la fiscalia. Mulet ha recordat que la fiscal no ha estat present en els interrogatoris als imputats i als testimonis i ha afirmat que encara queden nombroses proves per practicar . Per això, Mulet ha assegurat que si el jutge accedeix a la petició de la fiscalia i arxiva la causa, Iniciativa recorrerà aquesta decisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.