Política

Zaragoza acusa CiU i PPC de posar-se d'acord en criticar el discurs de Cap d'Any del president Montilla

Els recepta "tranquil·litat i coherència" de cara al 2010

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha retret a CiU i PP que "es posin d'acord en criticar Montilla i no li donin suport en la defensa de l'Estatut, que és el que els catalans van votar". Zaragoza, que ha receptat a convergents i populars "tranquil·litat i coherència" pel 2010, ha declarat que CiU "hauria de centrar-se en el PP i no en el president".

El dirigent socialista ha instat CiU a demanar "al seu aliat natural" la retirada del recurs que va presentar contra l'Estatut. Per Zaragoza, sembla que després de les consultes del 13 de desembre, "CiU s'hagi oblidat definitivament de l'Estatut i la seva defensa" ja que "és on s'hauria de centrar un partit seriós que es creu alternativa de govern".

Zaragoza ha reiterat en la mateixa línia que el discurs del president que "la prioritat dels socialistes per aquest 2010 seran la crisi i com combatre-la, les persones i la defensa de l'autogovern de Catalunya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.