Política

El PP de Lleida inicia una  recollida de signatures contra les vegueries

Els populars argumenten que el govern impulsa la llei com a excusa per promocionar l'àrea metropolitana de Barcelona

El PP de Lleida ha decidit començar una campanya de recollida de signatures contra la llei de vegueries que ha de debatre el Parlament. Els populars preveuen iniciar la campanya immediatament i recollir signatures des de la seva seu a Lleida, a les capitals de comarca i també preveuen muntar parades en mercats i esdeveniments destacats.

Segons la presidenta del PP de Lleida, Dolores López, la formació està en contra de les vegueries perquè no volen que la província de Lleida quedi dividida en dos. "És una forma de rebel·lar-nos de forma pacífica contra aquesta fórmula de divisió que suposaria l'aniquilació de la Lleida que coneixem i estimem", ha dit López.

Dolores López també ha recriminat al president Montilla que hagi "venut Lleida per un plat de llenties", és a dir, a canvi de l'àrea metropolitana de Barcelona. Els populars de Lleida consideren que el govern impulsa la llei de vegueries com a excusa per promocionar l'àrea metropolitana de Barcelona en detriment dels altres territoris. A més a més, López està convençuda que aquesta llei no representarà cap tipus de millora per a la qualitat de vida dels ciutadans.

Finalment, López ha dit que amb la divisió territorial Lleida perd la seva identitat i també pes polític, ja que la llei electoral en base a les vegueries suposaria que Lleida passaria dels 15 diputats actuals a tenir-ne només 11, una xifra que considera insuficient. López ha assegurat que hi ha molta gent de Lleida que està en contra de les vegueries i ho volen demostrar amb la recollida de signatures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amnistia per a sis acusats d’aldarulls a Barcelona l’octubre del 2019

barcelona

Gemma Geis pren possessió del càrrec de diputada a la Diputació

GIRONA
Política

L’Audiència de Madrid no ajudarà Andorra a investigar Rajoy per l’Operació Catalunya

barcelona
política

Aragonès: “Aquesta és la legislatura que ha posat fi a la repressió”

barcelona
Unió Europea

Roberta Metsola és reelegida presidenta del Parlament Europeu

Barcelona
Política

El Parlament acorda tres senadors per a PSC i Junts i un per ERC i PP

barcelona
política

Els nous consellers del govern valencià del PP prenen possessió

barcelona
política

PSC i SOM presenten una moció de censura a Els Pallaresos

ELS PALLARESOS
Estats Units

Trump reapareix amb l’orella embenada i ovacionat a Milwaukee

Barcelona