Política

Pajín troba "inacceptable" que es "frivolitzi" amb la violència de gènere i es compari amb els toros

El filòsof Jesús Mosterín va dir al Parlament que els maltractaments a dones també eren una tradició a Espanya

La secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín, ha advertit que és "absolutament inacceptable" que es comparin les corrides de toros amb la violència de gènere, com ho és "qualsevol consideració que frivolitzi" amb el maltractament a les dones.

Pajín, que ha comparegut avui a la seu del PSOE per valorar la negociació econòmica entre el govern i els grups parlamentaris, ha volgut respondre –per la seva "gravetat"– a l'opinió expressada ahir pel filòsof Jesús Mosterín al Parlament de Catalunya. Durant el debat sobre la prohibició de les corrides, Mosterín va assenyalar que aquestes són una tradició a Espanya com també ho han estat els maltractaments a les dones.

La dirigent socialista ha titllat d'"absolutament inacceptable" la comparació i ha demanat "a tots els qui opinin en aquest o en qualsevol altre debat que mai frivolitzin" amb la violència de gènere, "una de les majors xacres que existeixen en aquest país".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.