Política

Crítiques d'ERC i Reagrupament per les últimes fugides a Solidaritat

ERC acusa vuit militants de Sant Antoni de Vilamajor de “no acceptar la democràcia interna”

Els de Carretero es queixen de l'ús que s'ha fet de la baixa la baixa d'una militant del Segrià

El grup municipal d'ERC de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) ha emès un comunicat en el qual es mostra crític amb els vuit militants i regidors de l'Ajuntament que han deixat la formació per passar a Solidaritat Catalana per la Independència (SCI).

El partit els recorda que el respecte a la democràcia interna del partit “fa que calgui respectar les decisions acordades majoritàriament per la militància”. En aquest sentit, ERC assegura que “l'abandonament del partit en aquest moment significa no acceptar la democràcia interna” i que un gest de “coherència política” seria “que els càrrecs electes retornessin les seves actes a la candidatura per a la qual van concórrer”.

En el comunicat, ERC assegura que continuarà present al municipi i que “sabrà refer, amb il·lusió renovada, la seva presència”. El grup municipal assegura que ja està treballant en un nou projecte polític municipal per “continuar al servei” de la població del municipi.

Per la seva banda, Reagrupament del Segrià també ha emès un comunicat en referència a la baixa d'una de les seves militants, Laia Cubells, que ha anunciat que s'incorpora a SCI. El partit lamenta que presentés la seva dimissió sense donar cap mena d'explicació als seus companys d'associació i que hagi fet declaracions que no s'ajusten a la veritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.