Política

El president de Cantàbria creu "meravellós i edificant" poder veure emmanillats els implicats del cas Pretòria

Miguel Ángel Revilla considera que se'ls hauria "d'exposar una estona perquè vegin que s'han de sotmetre com a mínim, a banda dels anys que es puguin passar a la presó, al judici dels ciutadans, a la vergonya dels seus conciutadans i els seus familiars"

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha afirmat que és "meravellós i edificant" que es mostrin les imatges dels detinguts en l'operació Pretòria emmanillats com "escarni" per sotmetre'ls "al judici dels ciutadans".

Però no només això, el president càntabre ha dit que li han fet "molta il·lusió" les imatges dels detinguts entrant a l'Audiència Nacional emmanillats perquè demostra que "qui la fa la paga".

Revilla s'ha felicitat perquè "hi ha uns jutges que van ara a per tothom que fiqui la mà al calaix" i ha afirmat que li sembla "edificant i meravellós que els treguin amb les manilles i que els vegem".

"Jo crec que se'ls ha de treure i fins i tot exposar-los una estona perquè vegin que han de sotmetre's com a mínim, a banda dels anys que els puguin ficar a la presó, al judici dels ciutadans, a la vergonya dels seus conciutadans i dels seus familiars", ha dit el president càntabre.

Ha considerat "molt greu" que per actuacions d'"una minoria que sembla ja una minoria considerable" es fiqui a tots els polítics "en el mateix sac", pel que ha assegurat que "hem d'anar amb totes les conseqüències a per tots els qui fiquen la mà".

En aquest sentit ha assegurat que "hi ha una majoria de polítics que hem fet de la política una vocació, que som gent honesta, que podem tenir els nostres errors, però que ens llevem al matí i ens en anem a dormir a la nit amb un afany de servei públic".

Revilla ha posat "en el mateix nivell" els delictes dels terroristes amb els de "els lladres de guant blanc, aquells que estant, en teoria, per servir els altres, i per tant controlar que no es robi, hi fiquen la mà".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

Gairebé 39.000 palestins han mort des de l’inici de l’ofensiva a la Franja

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de retrobades amb la JERC abans dels dies decisius

barcelona
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona