Política

La presidència 'de facto' nega que hi hagi un acord

Abans s'havia afirmat que les comissions negociadores havien pactat un text que podria portar a la restitució de Zelaya i acabar amb la crisi política que viu el país

Un comunicat de la comissió que representa el govern de facto d'Hondures ha informat aquesta matinada que no s'ha arribat a un acord sobre la restitució del president Zelaya, en contra del que les dues comissions havien informat prèviament.

"El diàleg sobre aquest punt ha sigut crucial i les dues parts hem assolit importants avenços. No obstant això, fins aquest moment no hi ha cap acord final sobre aquest punt", va subratllar un comunicat de la comissió que representa Micheletti difós dimecres a la nit per la presidència.

Segons el ministre de Governació de Zelaya, Víctor Meza, les parts havien arribat a un acord després d'una reunió que s'havia allargat més de tres hores. "Hem aconseguit consensuar un text únic que serà sotmès a la discussió i l'ànàlisi del president Zelaya i del senyor Micheletti", va dir Meza.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.