Política

Montilla preveu que es produeixin fusions entre caixes d'estalvis catalanes

Durant la sessió de control del Parlament, ha dit que es "conscient" que aquestes entitats hauran de guanyar dimensió "per poder competir en el futur"

El president català, José Montilla, preveu fusions entre caixes d'estalvis catalanes ja que ha afirmat al Parlament que és "conscient" que aquestes entitats hauran de guanyar dimensió "per poder competir en el futur", unes operacions que en tot cas deixa en mans de l'autonomia d'aquestes entitats.

Montilla ha fet aquestes afirmacions durant la sessió de control del Parlament, després que el 12 de març passat digués no preveure que "a curt termini" es produïssin fusions entre les caixes d'estalvis catalanes, encara que tampoc no ho va descartar.

Ciutadans tranquils
D'entrada, el president català ha volgut enviar "un missatge de confiança als ciutadans de Catalunya perquè poden estar tranquils amb els seus estalvis ja que la situació de les nostres caixes és una bona", ha indicat.

Malgrat que "la nostra situació del sector financer és bona", Montilla ha alertat que "vivim en un món global" i ha recordat fins i tot que fora de Catalunya s'han produït casos d'entitats intervingudes i d'altres que han trencat.

Després de felicitar-se que "afortunadament, les caixes d'estalvis catalanes no té el grau de politització de les caixes de la resta Estat", Montilla ha subratllat: "Sí que som cada vegada més conscients de la necessitat de guanyar dimensió per poder competir en el futur".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats UNITS

Trump, evacuat d’un míting amb sang a la cara després del so d’uns trets

BARCELONA
ESTATS UNITS

Biden lluita en campanya per contrarestar la caiguda de suports

BARCELONA
política

L’ANC trasllada al carrer el seu rebuig als embats judicials

barcelona
FEDERACIÓ RUSSA

Rússia respondrà a míssils dels EUA a Europa apuntant amb els seus a la UE

BARCELONA
POLÍTICA

El PSC s’atribueix com a mèrit el retorn dels exiliats

barcelona
política

Rovira es retroba amb la militància d’ERC

barcelona
GUERRA A GAZA

Noranta morts per un atac israelià a una zona de refugiats a la Franja

BARCELONA
política

Els comuns reivindiquen el seu pes en un futur acord de govern

barcelona
ÀSIA

Ira a la Xina per una llei dels EUA que li reclama més autonomia per al Tibet

BARCELONA