Política

Gordon Brown diu que la invasió de l'Iraq "va ser la decisió correcta"

El primer ministre britànic compareix des de primera hora del matí davant la comissió que investiga la participació del Regne Unit a la guerra de l'Iraq

La guerra de l'Iraq "va ser la decisió correcta", ha assegurat el primer ministre britànic Gordon Brown com a resposta a la primera pregunta de la seva declaració a la comissió d'investigació sobre la participació del Regne Unit en el conflicte.

Brown ha afegit, a més, que la guerra es va iniciar "per les raons correctes" ja que, segons ell, el règim de Saddam Hussein estava ignorant les resolucions de les Nacions Unides.

Amb tot, Brown ha admès els problemes de la postguerra. "Vam guanyar la batalla en quasi set dies, però hem trigat set anys a aconseguir la pau a l'Iraq", ha assegurat. Brown ha advertit que la comunitat internacional no es podia permetre ignorar situacions com la de l'Iraq l'any 2003.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.