Política

Romeva insta a "marcar gols a la dreta" per canviar el rumb d'Europa

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions europees ha carregat contra els anuncis dels socialistes, ja que el 80% de les polítiques aprovades al Parlament Europeu han estat un acord entre socialistes i populars

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions europees, Raül Romeva, ha donat el tret de sortida a la campanya instant a "marcar els gols a la dreta" per canviar el rumb d'Europa, que va cap a "una deriva absolutament preocupant".

En un sopar al casal de gent gran de Sant Feliu de Llobregat, feu dels ecosocialistes, Romeva ha advertit del risc del vot útil i ha carregat contra els anuncis dels socialistes en què hi apareix Alejo Vidal-Quadras (PP), ja que el 80% de les polítiques aprovades al Parlament Europeu han estat un acord entre socialistes i populars.

El president de la formació i conseller d'Interior, Joan Saura, també ha dit que són les eleccions més importants dels últims anys perquè del seu resultat "en dependrà la sortida a la crisi" i el futur dels pròxims 25 anys d'Europa.

La número 2 de la coalició, Núria Lozano, ha dit que cal que la seva formació sigui a l'Eurocambra perquè s'hi reflecteixi la veu dels treballadors i dels qui estan patint la crisi.

A l'acte hi han assistit 250 persones i Romeva ha tingut el suport també del secretari general del partit i portaveu ecosocialista al Congrés, Joan Herrera; el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles. També hi ha anat, després del sopar, la tinent d'alcalde de Barcelona, Imma Mayol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.