Política

Zaragoza titlla Mas de "frustrat" i recorda les "fites històriques" aconseguides per Montilla

El secretari d’organització del PSC lamenta l’actitud "negativa i destructiva" del líder de CiU

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha lamentat aquest diumenge, en un comunicat, les declaracions d’Artur Mas sobre el desplegament de l’Estatut i una hipotètica sentència adversa per part del Tribunal Constitucional.

Per Zaragoza, les paraules del líder de CiU formen part d'una “estratègia electoralista i de partit” que consisteix a “portar Catalunya per camins que no van enlloc”. Segons el secretari d’organització del PSC, “Artur Mas està frustrat i radicalitzat i s’ha instal·lat en la crítica destructiva, la negativitat, el mal humor i la crispació”.

“L’electoralisme i el partidisme d’Artur Mas no ens distrauran de seguir treballant per Catalunya perquè nosaltres, preferim lluitar per Catalunya i el seu autogovern que pronosticar futurs negatius pel país”, ha afegit.

Per Zaragoza, cal reivindicar la “feina solvent i l’actitud optimista del govern encapçalat pel president Montilla”, que ha permès assolir “fites històriques” com ara el nou finançament i la transferència de competències, com la del servei de Rodalies de Renfe o la inspecció de treball, acordades recentment i encara no executades.

Aquestes declaracions del secretari d'organització dels socialistes catalans arriben el dia que es compleixen tres anys de l'entrada en vigor de l'Estatut i també coincidint amb la publicació a l'AVUI d'un article de l'expresident de la Generalitat i del PSC Pasqual Maragall. En l'escrit, Maragall apunta que si el TC retalla l'Estatut uns 200.000 catalans podrien sortir al carrer. "No és això, companys no era això. Si cal, passat l’estiu, tornarem al carrer", conclou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.