Política

El primer secretari del PSC a Les Corts titlla Samaranch de "nazi" i el PP demana que el cessin

Alberto Fernández Díaz diu que "aquest insult sempre és reprovable i dirigir-lo a una persona que ha mort recentment és mesquí"

El primer secretari del PSC a Les Corts, Enric Llorens, ha definit el president d'honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), Juan Antonio Samaranch, com un "nazi oportunista" en el seu blog i a la xarxa social Facebook. Llorens ha lamentat el "funeral d'Estat al Palau de la Generalitat" que al seu entendre se li ha fet a Samaranch.

Amb el títol Homenatge al meu pare: Samaranch nazi, acompanyat d'una il·lustració amb una creu gammada, Llorens ha afirmat en el seu article que li fan "fàstic" els elogis que ha rebut Samaranch després de la seva mort. El primer secretari del PSC a Les Corts ho justifica amb el record d'una anècdota escolar entre Samaranch i el seu pare.

Arran d'aquestes opinions, el president del grup municipal del PP a l'Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i al primer tinent d'alcalde, Carles Martí, que cessin immediatament Llorens. "Ha anat més enllà de qualsevol crítica legítima per incórrer en un insult inacceptable. Si aquest insult sempre és reprovable, dirigir-lo a una persona que ha mort recentment és mesquí i denota un mal estil de ser i de fer política", ha assegurat Fernández Díaz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.