Política

Rajoy anuncia que Camps tornarà a ser el candidat del PP en les eleccions a les Corts valencianes

El president del partit creu que "la gent de València està amb el PP i amb Camps perquè ha estat objecte d'un atac profundament injust"

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha anunciat aquest diumenge que Francisco Camps i Rita Barberà tornaran a ser els candidats del partit en les eleccions a les Corts valencianes i a l'Ajuntament de València en les pròximes convocatòries respectives.

El mes que ve, al PP hi haurà una reunió amb els presidents territorials per començar a preparar les eleccions de 2011. Tot i que considera que encara és "aviat" per començar a parlar de candidats, Rajoy ja té clar dos noms: Camps i Barberà.

"Per descomptat que sí que repetiran, no en tinc el més mínim dubte", ha assegurat en una entrevista a Europa Press. Pel president dels populars, "a València, la gent està amb el PP i amb el senyor Camps perquè saben que ha estat objecte d'un atac profundament injust, i celebro que els tribunals li hagin donat la raó".

A Catalunya cal "treballar molt"
El dirigent popular també aposta per "treballar molt" a Catalunya de cara a les pròximes eleccions al Parlament, previstes per a la tardor de 2010. Vol transmetre als ciutadans que el PP "no té cap altre objectiu que fer que les coses vagin millor", especialment en el terreny de l'economia.

Ha recordat que Catalunya sempre ha estat "un motor de progrés, un lloc on hi ha molts emprenedors, empresaris de veritat" i creu que s'hi pot fer una "política econòmica radicalment diferent de la que s'està fent, que està lesionant molt els interessos d'empreses i treballadors catalans, com a tot Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.