Política

Vidal-Quadras diu que el PSC li dispensa "tantes atencions" que comença a sentir-se aclaparat

El candidat popular aposta per l'energia nuclear

El candidat del PP a les eleccions europees, Alejo Vidal-Quadras, s'ha referit aquest dijous a la nova tanca publicitària impulsada pel PSC que mostra la seva entrada a la Wikipedia i ha dit que els socialistes li dispensen "tantes atencions" que comença a sentir-se "aclaparat". Vidal-Quadras ha afegit que ara no té temps però quan s'acabi la campanya els enviarà "un pernil i un ram de flors".

Segons el candidat popular, "no s'havia vist mai" que un candidat d'un partit fos tan promocionat per un altre però afirma que "és extraordinari". "És un homenatge permanent el què em fan", ha puntualitzat, i ha dit sentir-se "commogut" i "honorat". A més, ha instat el PSC a seguir així fins el dia 5 de juny.

En una visita a Viladecans, el candidat popular ha dit que és partidari d'obrir un debat "rigorós i sense prejudicis ni dogmatismes" sobre l'energia nuclear per no perdre oportunitats.

El candidat del PP ha parlat d'energies sostenibles i del canvi climàtic. Al seu entendre, qualsevol política energètica de la Unió Europea ha d'estar orientada a tres principis, la independència del subministrament, la competitivitat econòmica i la lluita contra el canvi climàtic.

Segons Vidal-Quadras, l'energia nuclear compleix aquests tres objectius i, per això, s'ha mostrat partidari de debatre "socialment i científicament" sobre aquesta energia "perquè ens fa falta". "Tenim una tecnologia nuclear molt desenvolupada a nivell europeu i no podem perdre la oportunitat", ha precisat. Per Vidal-Quadras, s'ha de prendre una decisió de la qual tothom se'n faci responsable.

Actualment, del total d'energia elèctrica produïda a l'Estat, un 20% és nuclear. El candidat popular és partidari que, com a mínim, aquesta xifra "es mantingui" en els propers anys.

Pel candidat popular, la Unió Europea és un actor "indispensable" en les polítiques mediambientals i ha afirmat que el PP s'hi comprometrà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.