Política

El PP demana a Rubalcaba que dimiteixi per amenaçar un dels seus diputats

El ministre de l'Interior nega haver cridat i amenaçat Carlos Floriano al Congrés arran del tema de les escoltes telefòniques

El PP ha demanat la dimissió del ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, per haver amenaçat suposadament al diputat popular Carlos Floriano quan a la sortida del ple del Congrés li ha advertit: "escolto tot el que dius i veig tot el que fas".

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, en roda de premsa al Congrés, ha afirmat que Rubalcaba no pot seguir "ni un minut més" com a ministre després d'aquesta amenaça i d'insultar Floriano titllant-lo de "paranoic".

Segons la seva versió, els fets han passat al Saló dels Passos Perduts després que Floriano preguntés a Rubalcaba en la sessió de control per la utilització del sistema integrat d'intercepció telefònica SITEL.

El ministre ha renyat el diputat extremeny per tornar-lo a interpel·lar per aquest assumpte, i a continuació, segons González Pons, li ha advertit: "Escolto tot el que dius i veig tot el que fas".

El dirigent del PP ha afegit que el president del Congrés, José Bono, ha hagut de sortir del seu despatx per mediar en la baralla i apartar Rubalcaba.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.