Política

'Arrivederci' Londres...

El president Montilla ajorna una conferència a la London School of Economics prevista per al 27 de maig per assistir a la final europea. La convocatòria forma part d'un cicle per explicar la realitat catalana a la capital britànica

La puntada de peu que Andrés Iniesta va clavar a la pilota en el darrer minut del partit contra el Chelsea no només va enviar el Barça a la final de la Champions a Roma, també ha engegat en orris moltes agendes oficials. Per exemple, la del president José Montilla, que tenia programada per al 27 de maig a les sis de la tarda una conferència a la prestigiosa London School of Economics.

La cita londinenca del president forma part d'un cicle de quatre conferències impulsat per la Fundació Rafael Campalans del PSC amb l'objectiu d'explicar la realitat política catalana. Aquesta iniciativa va sorgir al mes de novembre enmig la polseguera que va aixecar el polèmic reportatge sobre Espanya de The Economist i s'haurà d'ajornar ara que el Barça ha desqualificat un equip londinenc en la semifinal de la Campions i es disposa a enfrontar-se amb un altre club britànic, el Manchester United, a la final.

Montilla, però, no serà l'únic membre del gabinet que viatjarà a Roma el dia 27 per seguir la final de la Champions a l'Estadi Olímpic. El vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira també té previst assistir-hi. I no només ells. El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, també ha expressat la intenció d'anar-hi. I és que, malgrat que no ha trepitjat el Camp Nou des que viu a la Moncloa, el líder del PSOE es declara barcelonista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.