Política

És delicte rebre anxoves del Cantàbric?

Els polítics de Cantàbria fan una defensa del seu peix després que Rita Barberá barregés el producte amb la corrupció

La reflexió de l'alcaldessa de València, Rita Barberá, en el sentit de considerar que els "indicis de delicte de suborn" contra Francisco Camps per haver rebut vestits de regal dels principals implicats al cas Gürtel conviden a una reflexió sobre el Codi Penal i la seva reforma, perquè també s'haurien d'obrir diligències d'ofici per si José Luis Rodríguez Zapatero ha incorregut en un delicte de suborn en rebre anxoves del president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, van generar la polèmica del dia. Revilla ja li va contestar dimarts que no té res a veure regalar anxoves amb "vestir-se per la cara" i ahir va revelar que també envia anxoves a Camps per Nadal. De fet, diu que les llaunes que regala a ZP i al rei valen 20 euros "i donen menjar a molts". Fins i tot el PP de Cantàbria va defensar corporativament l'anxova i va considerar "desafortunat" barrejar-la amb la corrupció.

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Ricardo Peralta, va respondre que "hi ha alguna cosa que no funciona en les anxoves" de Rita Barberá, perquè li provoquen efectes secundaris. Ricardo Peralta va dir que deuen ser de la marca Bigotes. Per María Teresa Fernández de la Vega, Barberá fa servir la "tècnica del calamar". Fins i tot el portaveu d'Els Verds, Giuseppe Grezzi, va penjar un vídeo a YouTube en què s'autoinculpava per haver rebut anoxoves del Cantàbric.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.