Política

Ridao insta Reagrupament a parlar menys i treballar més

El secretari general d'ERC creu que s'ha treballar des de les institucions per crear les condicions "objectives" i les "adhesions necessàries" per avançar cap a l'autodeterminació

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha retret a Reagrupament.cat que no per parlar cada dia d'independència es fa avançar el país. Així de contundent ha estat en una entrevista a Catalunya Informació on ha afegit que s'ha de diferenciar entre "la Catalunya real i la Catalunya virtual"

Així ha criticat la formació liderada per l'exrepublicà Joan Carretero perquè només parlen d'independència en comptes de treballar des de les institucions per crear les condicions "objectives" i les "adhesions necessàries" per avançar cap a l'autodeterminació.

Quant als referèndums sobiranistes, Ridao ha lamentat l'actitud del president de la Generalitat, José Montilla, i del govern de Rodríguez Zapatero.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.