Política

Troben dues caixes negres de l'avió estavellat a l'Iran

L'accident va ser ahir al matí quan l'avió es va incendiar en ple vol i va caure en una ciutat al nord-oest del país asiàtic

Els serveis de rescat iranians han recuperat dues caixes negres de l'avió Tupolev que es va estavellar aquest dimecres amb 168 persones a bord prop de la ciutat de Qazvin, al nord-oest del país, tot i que continuen buscant per trobar-ne la tercera.

El cap del grup de crisi del ministeri de transports i carreteres, el viceministre Ahmad Majidi, ha explicat a l'agència oficial IRNA que les caixes negres trobades per l'Organització d'Aviació Civil estan molt danyades, però que els experts intentaran recuperar totes les dades possibles.

"Si no es recuperen les dades de les caixes, les enviaran al país on van ser fabricades perquè puguin reparar-les i trobar la causa de l'accident", ha manifestat Majidi.

L'avió, de la companyia aèria Caspian Airlines, cobria el trajecte entre Teheran i Erevan, quan va tenir problemes tècnics i es va estavellar en un camp de cultiu a les 11.33 hores, 16 minuts després d'enlairar-se de l'aeroport internacional Imant Khomeini de la capital iraniana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.