Política

Bárcenas marxa "content" del TS perquè creu que ha aportat les proves que el salvaran

Les investigacions reflecteixen cobraments fets a una persona identificada amb el nom o les inicials del tresorer del PP

El senador i tresorer del PP, Luis Bárcenas, ha assegurat que està "molt content" d'haver pogut declarar davant del Tribunal Suprem (TS) en relació amb el cas Gürtel i aportar les proves que, segons ell, "demostren" la seva innocència.

"Estic molt content d'haver pogut declarar i aportar les proves que demostren la meva innocència", ha afirmat davant d'un bon nombre de periodistes que l'esperava a les portes del TS.

Bárcenas ha passat gairebé tres hores declarant davant el magistrat Francisco Monterde i del fiscal Juan Ignacio Campos. El tresorer ha abandonat l'alt tribunal poc abans de les dues de la tarda acompanyat dels seus advocats, Miguel Bajo i Alfonso Trallero.

El passat 25 de juny, el Tribunal Suprem va admetre la investigació dels aforats per la presumpta trama de corrupció lligada a l'empresari Francisco Correa i ha deixat la resta de la investigació al Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM).

Respecte a Bárcenas, el Suprem afirmava en la seva interlocutòria que les anotacions existents en els documents intervinguts en l'escorcoll del pis pertinent a la xarxa de Correa i dades de la comptabilitat intervinguda aporten indicis sobre la recepció de "quantitats econòmiques" per part de Bárcenas, que hi surt  "identificat amb el seu nom, amb les inicials del seu nom i cognom, amb el seu cognom o amb l'expressió 'Luis el cabró'".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.