Política

Laporta diu que "intel·lectualment" ja està "reagrupat"

Admet que està sospesant si fa "el pas formal" d'integrar-se al partit de Joan Carretero

"Intel·lectualment, ja estic reagrupat". Aquesta és l'última declaració política de Joan Laporta, que aquest dimarts a la nit va participar en el cicle Els Sopars del Centre i Telegràcia.

Durant l'acte, en el qual el públic podia fer preguntes, va defensar els "gestos personals fets amb el cor" per la Diada, que va ser, principalment, participar "en una manifestació que deia Som una nació, volem un Estat propi", una idea que va recordar que ell comparteix.

"Tinc la sensació que hem de fer un pas endavant, no només jo, sinó molta gent", va dir. "Moltes vegades em pregunten, estàs reagrupat? Intel·lectualment ja estic reagrupat, formalment no, perquè encara no he fet aquest pas; en aquests moments estic molt ocupat amb el Barça, tinc un despatx d'advocats i qüestions de la vida privada que tenim tots", va explicitar.

Segons el president del Barça, "les estructures que ens relacionen amb l'Estat espanyol són obsoletes, ja no funcionen, hem de posar sobre la taula el debat sobre si cal que Catalunya tingui un Estat propi". 

També va admetre que no sap si ell "quadraria amb la política". "Mai no he fet de polític", va advertir. Per ell, "la lluita per les aspiracions nacionals és la més romàntica que hi ha, i Catalunya ens dóna aquesta oportunitat, és l'única nació del món que la dóna".

Finalment, però, assegura que encara no ha pres cap decisió, que li fa "cert respecte" entrar en política. I reconeix que no pot "demorar gaire la decisió". Tot i no concretar amb quina formació entraria en política, sí que va indicar que ell faria "política catalana i només catalana". "En totes les opcions que tinguin com a objectiu que la nostra nació tingui un Estat propi, jo m'hi trobaria a gust", va afegir de manera ambigua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.